Wilujeng sumping di situs web kami!

Bengkel

Obeer mangrupikeun panyatu anu paling terkenal sareng ngarah tina alat-alat pembuatan bir di Cina, kami fokus kana rupa-rupa prosés pembuatan bir, anu kalebet sistem bir pembuatan bir, alat-alat pembuatan bir, sareng jalur produksi buah.

Pabrik produksi nutupan legana 8000 méter pasagi, sareng opat bengkel, dilas mesin las gas argon, mesin polishing otomatis, uncoiler otomatis, mesin bending, alat las, sareng sajabana Certified kalayan impor mandiri sareng ékspor anu leres, kéngingkeun ISO sareng Sértipikasi CE, langkung ti 10 insinyur, inspektur sareng brewmaster didaptarkeun.

Perusahaan Obeer keukeuh prinsip "profési ngajantenkeun nilai, jasa ngajantenkeun masa depan", nuturkeun prinsip jasa "jéntré sami sareng kualitas", usaha hébat dina ngabaru modél manajemén sareng modél jasa dina produk sareng kaunggulan téknologi. Kami keukeuh latihan sareng ngembangkeun di daérah propésional, nyobian anu pangsaéna pikeun ngabantosan klien meunang nilai pangsaéna.

Pikeun nyumponan sarat anu langkung luhur dina alat sareng kualitas jasa, perusahaan Obeer lulus sertipikat kualitas ISO9001: 2008 sareng tés sertipikat CE pikeun pasar Éropa sareng Amérika.

Dumasar kana prinsip "kualitas salaku dasar", perusahaan ketat-leres nurut kana téknologi produksi alat-alat bir, ngarancang sareng pabrik alat-alat bir anu cocog pikeun palanggan di bumi sareng luar negeri; alat-alatna saé pisan di damel, alus pisan kinerjaana sareng gampang dioperasikeun, sareng mangrupikeun pilihan kahiji pikeun nyeduh bir kualitas luhur. Kami gaduh pamekar ilmiah sareng téknologi kelas munggaran, téknologi pembuatan bir kelas munggaran, téknisi produksi profesional, peralatan pamrosésan canggih, ngadegkeun layanan purna jual sareng jaminan sistem, sareng ngagaduhan pasokan peralatan sareng kamampuan jasa. Kalayan taun produksi sareng operasi, perusahaan narékahan pikeun nyayogikeun proyék-proyék turnkey, sadar pangadaan sakali-kali, sareng nyayogikeun anjeun kalayan seueur jasa.

Ngabagéakeun unggal sobat bir datang ngadatangan kami.

Surak !!

02
01
03