Wilujeng sumping di situs web kami!

Alat-alat anggur

Pedaran pondok:

Volume: Syarat. Silinder sareng handapna condong.
Bahan: SS304, kandel: 2.0mm. Perawatan liner: passivation asinan.


Detil Produk

Tanda Produk

Fermenter Anggur Pedaran:

1.Volume: Syarat. Silinder sareng handapna condong.

2. Bahan: SS304, kandel: 2.0mm. Perawatan liner: passivation asinan.

3. Diménsi:

4.Cooling: Cooling sareng jaket pendingin, area pendinginan: 2, kandelna lambar 1.5mm.

5.Beresihan alat: tabung beberesih sareng bola beberesih 360 ° internal.

6. Tingkat cair: tabung tingkat cair tabung tampilan tingkat cair.

7. Ngarojong: réspirator cai-disegel, sampling klep, samping thermometer, éksternal muka tekanan normal liang pasagi.

8. outlet anggur dina bagian handap, port solokan di handapeun.

9. Nyocogkeun klep sareng pipa pipa;


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami