Wilujeng sumping di situs web kami!

Sistem Bir Caang

Pedaran pondok:


Detil Produk

Tanda Produk

Nami produk: Vertical Bright Beer Tank

BBT, Tanghi Bir Caang, tank tekanan tekanan silinder, bak porsi, bak penghawa dingin, bak panyimpenan bir - ieu mangrupikeun istilah anu paling umum, kalebet kelas anu sami tina kapal tekanan khusus anu dirancang pikeun nyiapkeun bir karbonat sateuacan dibotolan, dieusian kana tong atanapi wadah anu sanés. Bir karbonat anu dimurnikeun kadorong tina bak bir anu aya atanapi bak-tabung-tabung-tabung kana tangki bir panyimpenan tekanan dina tekanan dugi ka 3.0 bar.

Jinis tank ieu ogé janten tank target nalika nyaring bir atanapi pasteurisasi bir.

1

Desain Standar Bir Biru Caang

1.Jumlah volume: 1 + 20%, Jilid épéktip: sakumaha sarat, tanki silinder;

2. permukaan jero: SUS304, TH3mmpasipulasi jeruk internal.

Permukaan luar: SUS304TH2mm

Bahan insulasi termal: Poliurétana (PU) busa, ketebalan Insulasi: 80MM.

3. Koefisien polishing: 0.4µm tanpa sudut maot.

4.Manhole: sisi liang dina silinder.

5. Desain désain 4Bar, Tekanan damel: 1.5-3Bar;

6. Desain handap: kerucut 60 derajat pikeun gampang aya ragi.  

Metoda 7.Cooling: jaket cool Dimple(Cone sareng silinder 2 zona tiis).

8. Sistem ngabersihan: Bola diberesihan puteran-buleud.

9. Sistem kontrol: PT100, kontrol suhu;

10. Alat batu karbonasi dina silinder atanapi handapeun.

Kalayan: panangan CIP kalayan bal semprot, tolok tekanan, tekanan mékanis ngatur klep, klep sampling sanitasi, klep napas, klep solokan, sareng sajabana.

10. Suku baja tanpa baja kalayan pelat dasar anu langkung ageung sareng langkung kandel, kalayan perakitan sekrup pikeun ngaluyukeun jangkungna suku;

11. Lengkep sareng klep sareng fittings anu aya hubunganana.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami