Wilujeng sumping di situs web kami!
  • 1000L Steam Brewing system

    Sistem Pembuatan Uap 1000L

    Fungsi: Dina sistem panyedutan sadayana, aya dua bagian pikeun nganggo pemanasan uap, anu hiji mash tun, anu hiji nyaéta ketel.
  • 5000L Steam Brewing system

    5000L Sistem Brewing Uap

    Fungsi: Dina sistem panyedutan sadayana, aya dua bagian pikeun nganggo pemanasan uap, anu hiji mash tun, anu hiji nyaéta ketel.
  • 2000L Steam Brewing system

    2000L Sistem Brewing Uap

    Fungsi: Dina sistem panyedutan sadayana, aya dua bagian pikeun nganggo pemanasan uap, anu hiji mash tun, anu hiji nyaéta ketel.
  • 1500L Steam Brewing system

    Sistem Brewing uap 1500L

    Fungsi: Dina sistem panyedutan sadayana, aya dua bagian pikeun nganggo pemanasan uap, anu hiji mash tun, anu hiji nyaéta ketel.
  • 500L Steam Brewing system

    500L Sistem Brewing Uap

    Nami Produk: Sistem uap 500L Steam Brewing Fungsi: Dina sadaya sistem pembuatan bir, aya dua bagian pikeun nganggo pemanasan uap, anu hiji mash tun, anu hiji nyaéta ketel. Steam Mash Tun mangrupikeun pembuluh anu dianggo dina prosés mashing pikeun ngarobih pati dina séréal anu ditumbuk janten gula pikeun fermentasi. Ketuk / ketel mashing didamel tina waja stainless atanapi tambaga. The Steam Mash Tuns diisolasi pikeun ngajaga suhu anu tetep. Steam Mash Tun tiasa fungsi-tunggal atanapi tiasa ogé ngagaduhan dasar palsu sareng ...