Wilujeng sumping di situs web kami!
  • Commercial Beer Brewing Equipment

    Parabot Brewing Bir Komérsial

    Bahan résistansi abrasi anu saé
    Batin-Jaket (SUS304) kandel: 3.0mm
    Kandel-Jaket ketebalan: 2.0mm
    Kandel sirah segel: 3.0mm
  • Distillation Equipment

    Alat-alat sulingan

    alat-alat nyaéta gaya multifungsi, anjeun tiasa ngarobih arah sendi tée pikeun mutuskeun sumanget anu anjeun pikahoyong. Gaya ieu tiasa ngajantenkeun Vodka, Whiskey, Brandy, Rum sareng sajabina.
  • 2000L Vertical Bright Beer Tank

    Tangkuban Bir Bright Bright nangtung

    Nami produk: 2000L Vertical Bright Beer Tank BBT, Bright Beer Tank, tank tekanan silinder, tank pelayan, tank penghawa akhir bir, tank panyimpenan bir - ieu mangrupikeun istilah anu paling umum, kalebet kelas anu sami tina kapal tekanan khusus anu dirancang pikeun nyiapkeun karbonat bir sateuacan botol na, dieusian kana tong atanapi wadah sanés. Bir karbonat anu dimurnikeun kadorong tina bak bir anu aya atanapi bak anu bentuke-kerucut kana baki panyimpenan tekanan dina tekanan ...
  • 5000L Vertical Bright Beer Tank

    5000L Vertical Bright Beer Tank

    Nami produk: 5000L Vertical Bright Beer Tank BBT, Bright Beer Tank, tank tekanan silinder, tank pelayan, tank penghawa akhir bir, tank panyimpenan bir - ieu mangrupikeun istilah anu paling umum, kalebet kelas anu sami tina kapal tekanan khusus anu dirancang pikeun nyiapkeun karbonat bir sateuacan botol na, dieusian kana tong atanapi wadah sanés. Bir karbonat anu dimurnikeun kadorong tina bak bir anu aya atanapi bak anu bentuke-kerucut kana baki panyimpenan tekanan dina tekanan ...
  • 8000L Vertical Bright Beer Tank

    8000L Vertical Bright Beer Tank

    Nami produk: 8000L Vertical Bright Beer Tank BBT, Bright Beer Tank, tank tekanan silinder, tank pelayan, tank penghawa akhir bir, tank panyimpenan bir - ieu mangrupikeun istilah anu paling umum, kalebet kelas anu sami tina kapal tekanan khusus anu dirancang pikeun nyiapkeun karbonat bir sateuacan botol na, dieusian kana tong atanapi wadah sanés. Bir karbonat anu dimurnikeun kadorong tina bak bir anu aya atanapi bak anu bentuke-kerucut kana baki panyimpenan tekanan dina tekanan ...
  • 20000L Vertical Bright Beer Tank

    20000L Vertical Bright Beer Tank

    Nami produk: 20000L Vertical Bright Beer Tank BBT, Bright Beer Tank, tank tekanan silinder, tank pelayan, tank penghawa akhir bir, tank panyimpenan bir - ieu mangrupikeun istilah anu paling umum, kalebet kelas anu sami tina kapal tekanan khusus anu dirancang pikeun nyiapkeun karbonat bir sateuacan botol na, dieusian kana tong atanapi wadah sanés. Bir karbonat anu dimurnikeun kadorong tina bak bir anu aya atanapi bak anu bentuke-kerucut kana baki panyimpenan tekanan dina tekanan ...
  • Chiller and pipelines

    Chiller sareng pipa

    Pedaran Chiller: Chiller mangrupikeun mesin anu ngaluarkeun panas tina cairan ngalangkungan komprési uap, kulkas Adsorpsi, atanapi siklus penyejukan panyerepan. Cairan ieu teras tiasa medar ngalangkungan penukar panas kana peralatan anu tiis, atanapi aliran prosés anu sanés (sapertos hawa atanapi cai prosés). Salaku produk sampingan anu diperyogikeun, kulkas nyiptakeun panas limbah anu kedah béak dina suasana, atanapi pikeun efisiensi anu langkung ageung, dipulihkeun pikeun tujuan pemanasan. Pipa pendinginan glikol Ful ...
  • Cold liquor tank

    Tangkal minuman keras tiis

    Nami produk: Tangkal minuman keras Tiis minuman keras anu tiis mangrupikeun kapal panyangga sareng nyandak cai tiis anu bakal dianggo pikeun niiskeun wort anu pait turun ka lapangan suhu anu difermentasi saatos ngagolak. Desain standar bak cai tiis: 1. Volume anu épéktip: numutkeun kapasitas wort sareng jumlah fermenter. 2. Luhur liang, tampilan tingkat kaca. Elemen 3.SS pikeun cai tiis. 4. Bahan: SUS304. Kandel batin: 3mm, kandel luar: 2mm. Wol wol, kandelna: 80mm. 5. permukaan Batin: Asinan sareng ...
  • Water Treatment System For Brewery

    Sistem Perawatan Cai Pikeun Pabrik Bir

    Cai di saluareun nagara ageung pisan sareng cai na bakal mangaruhan langsung kana rasa bir. Teu karasa, anu diwangun ku ion kalsium sareng magnesium kedah dipertimbangkeun. Seueur brewers resep cai ngandung sahenteuna 50 mg / l Kalsium, tapi seueur teuing tiasa ngarugikeun rasa kusabab éta nurunkeun pH mash. Nya kitu, saeutik Magnésium saé, tapi teuing tiasa nyiptakeun rasa pait. 10 dugi 25 mg / l tina mangan paling pikaresepeun.
  • Draught Beer Machine

    Draf Mesin Bir

    Draf bir, ogé dieja draf, nyaéta bir anu disajikeun tina kendi atanapi tong tinimbang tina botol atanapi kaléng. Bir draf anu disayogikeun tina tong bertekanan ogé dikenal salaku keg bir.
  • Beer Kegs

    Bir Kegs

    Ketok bir mangrupikeun klep, khususna keran, pikeun ngendalikeun ngaleupaskeun bir. Sedengkeun jinis keran anu sanés tiasa disebat keran, klep atanapi spigot, panggunaan keran pikeun bir ampir umum.
  • 1000L Distillation Equipment

    Alat-alat Distilasi 1000L

    Parabotna nyaéta gaya multifungsi, anjeun tiasa ngarobih arah sendi tée pikeun mutuskeun sumanget anu anjeun pikahoyong. Gaya ieu tiasa ngajantenkeun Vodka, Whiskey, Brandy, Rum sareng sajabina.
123456 Teras> >> Halaman 1/8