Wilujeng sumping di situs web kami!

Service kami

01

Jasa Pra-Penjualan Rupa

Tim Obeer henteu kantos lirén tina inovasi, aktipitas aktif dina nyusun ilmiah sareng panilitian, ngupingkeun eupan balik unggal palanggan. Kami bakal ngajukeun proposal numutkeun kabutuhan anjeun sareng ngarancang pabrik bir anjeun.

Kami bakal ngabantosan anjeun ngawangun brewery anu saé sareng ngantepkeun impian bir anjeun janten leres !!

02

Rojong Téhnologi

Perusahaan Obeer gaduh tim jasa saatos-penjualan anu propésional kalayan sakitar 20 taun pangalaman. 

03

Palayanan Pelatihan

Pelatih anu berpengalaman Obeer sayogi pikeun nyayogikeun latihan tempat damel di tempat. Ieu kalebet ngoperasikeun panel kontrol layar brewhouse / fermenters / cooling / touch sareng sadaya alat-alat sanésna ti perusahaan kami, uji coba pakakas pembuatan bir, ogé prosedur pembersih sareng perawatan, ogé pelatih anu berpengalaman Obeer bakalan masihan anjeun resep resep.

04

Saatos Service

Sapuluh nyayogikeun pikeun ngalayanan anjeun

1. Layanan purna jual pikeun kahirupan saumur hirup.

2. jasa 24h kanggo anjeun, méréskeun masalah anu ngadesek anjeun pertama kalina.

3. 5 taun garansi pikeun produk utama.

4. Desain gratis pikeun perenah pabrik kanggo 2D atanapi 3D.

5. Suku cadang ngagantian sareng ngalereskeun jasa anu disayogikeun.

6. Anyarkeun inpormasi ngeunaan téknologi alat pembuatan bir sakali urang tés.

7. Jasa panto ka panto, upami anjeun peryogi bagian panyedutan.

08
09
010
011
012