Wilujeng sumping di situs web kami!
  • 2020 Pabrik Bir 1000LL

    GALLIEN, Lokasina di nagara éndah Austria. Mimiti urang pendak di Nuremberg Fair, Jérman di 2018. Sareng urang seueur ngabahas perkawis pabrik bir. Akhirna anjeunna nyarioskeun rencana na sareng ngawangun pabrik bir kanggo réstoran na. ...
    Maca deui
  • Jérman Gabungan sistem panyedian 500L

    --- Mikrobiologi 500L di Jérman. Mikrobiologi 500l Firma Hausbrauerei Leidner dipasang sareng dijalankeun dina awal taun 2017. Éta mangrupikeun pangalaman anu senang pikeun gawé bareng sareng damel babarengan sareng anu gaduh Mr. Roland. Anjeunna ahli pisan sareng pangalaman ngeunaan ...
    Maca deui
  • Jérman 1000L sistem brewery

    Bungah bagikeun warta alus ka anjeun. Ayeuna urang gaduh pasar anu saé di Éropa, di dieu aya pabrik bir 1000L. Sistem brewery unit ieu nyaéta 4 boat brewhouse kalayan 3 pcs 1000L sareng 3pcs 2000L fermenter. Ogé kami parantos ngadamel insulasi dobel numutkeun ...
    Maca deui
  • Pabrik Bir kombinasi 500L Perancis

    Ieu nasabah Perancis kami, tempat pembuatan bir nyaéta Labo du Brasseur sareng didamel di Perancis. Pabrik bir nyaéta sistem kombinasi 500L sareng pemanasan uap sareng 4 sét fermenter bir sareng 2 sét bak bir anu caang. Palanggan ...
    Maca deui
  • Fermenter Kanada 7BBL

    Fermenter 7BBL ieu diékspor ka Kanada sareng kéngingkeun reputasi tinggi ti klien kami. Gambar tina fermenter Sateuacan pangiriman, nasabah parantos ngirim bagian Katilu pikeun parios ...
    Maca deui
  • Pabrik Bir 3.5BBL Kanada

    Eupan balik konsumén Kanada
    Maca deui
  • Pabrik Bir Bolivia 1000L

    Ieu nasabah hébat kami di Bolivia, kami parantos nyarios sababaraha kali sareng lami. Tungtungna, aranjeunna pastikeun naon anu diperyogikeun pikeun perlengkapan pembuatan bir. Ogé, palanggan ngahaturkeun ka kuring kusabab sabar sareng merhatoskeun proyekna. Salaku kontrak anu disatujuan dina kontrak, kami ...
    Maca deui
  • Pabrik Bir Belgia 2000L sareng 4000L

    Proyék pabrik Bir Bélgia 2000L sareng 4000L Ayeuna urang ngahasilkeun proyék pembuatan bir 2000L sareng 4000L pikeun klien kami, klien ieu kami parantos pendakan dina paméran Nuremberg di 2018. Sareng kami ngabahas detail ngeunaan panas pikeun ngadamel rencana pembuatan bir. Dihandap ieu ngahasilkeun pabrik bir: ...
    Maca deui
  • Fermenter Bélgia 1000L

    Pabrik bir ieu diadegkeun di Bélgia, anu diwangun dina 2012. Ogé anu ngagaduhan Franky badé ngalegaan pabrik bir di 2017. fermenterna nyaéta 700L, ogé PVRV sareng PRV mangrupikeun mérek KIESELMANN salaku sarat konsumén. ...
    Maca deui

Kirim pesen anjeun ka kami:

Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami