Wilujeng sumping di situs web kami!
  • Jérman Gabungan sistem panyedian 500L

    --- Mikrobiologi 500L di Jérman. Mikrobiologi 500l Firma Hausbrauerei Leidner dipasang sareng dijalankeun dina awal taun 2017. Éta mangrupikeun pangalaman anu senang pikeun gawé bareng sareng damel babarengan sareng anu gaduh Mr. Roland. Anjeunna ahli pisan sareng pangalaman ngeunaan ...
    Maca deui
  • Jérman 1000L Sistem kilang Bir

    Bungah bagikeun warta alus ka anjeun. Ayeuna urang gaduh pasar anu saé di Éropa, di dieu aya pabrik bir 1000L. Sistem brewery unit ieu nyaéta 4 boat brewhouse kalayan 3 pcs 1000L sareng 3pcs 2000L fermenter. Ogé kami parantos ngadamel insulasi dobel numutkeun ...
    Maca deui
  • Pabrik pabrik kombinasi 500L Perancis

    Ieu nasabah Perancis kami, tempat pembuatan bir nyaéta Labo du Brasseur sareng didamel di Perancis. Pabrik bir nyaéta sistem kombinasi 500L sareng pemanasan uap sareng 4 sét fermenter bir sareng 2 sét bak bir anu caang. Palanggan ...
    Maca deui
  • Férderasi 7BBL Kanada

    Fermenter 7BBL ieu diékspor ka Kanada sareng kéngingkeun reputasi tinggi ti klien kami. Ngagambar fermenter Sateuacan pangiriman, nasabah parantos ngintun bagian Katilu pikeun mariksa ...
    Maca deui
  • Pabrik Bir 3.5BBL Kanada

    Eupan balik konsumén Kanada
    Maca deui
  • Pabrik Bir Bolivia 1000L

    Ieu konsumén hébat kami di Bolivia, kami parantos nyarios sababaraha kali sareng lami. Tungtungna, aranjeunna pastikeun naon anu diperyogikeun pikeun perlengkapan pembuatan bir. Ogé, palanggan ngahaturkeun ka kuring kusabab sabar sareng merhatoskeun proyekna. Salaku kontrak anu disatujuan dina kontrak, kami ...
    Maca deui
  • Pabrik Bir Belgia 2000L sareng 4000L

    Proyék pabrik Bir Bélgia 2000L sareng 4000L Ayeuna urang ngahasilkeun proyék pembuatan bir 2000L sareng 4000L pikeun klien kami, klién ieu kami parantos pendakan dina paméran Nuremberg di 2018. Sareng kami ngabahas detail ngeunaan panas pikeun ngadamel rencana pembuatan bir. Dihandap ieu ngahasilkeun pabrik bir: ...
    Maca deui
  • Fermenter Bélgia 1000L

    Pabrik bir ieu diadegkeun di Bélgia, anu diwangun dina 2012. Ogé anu ngagaduhan Franky badé ngalegaan pabrik bir di 2017. fermenterna nyaéta 700L, ogé PVRV sareng PRV mangrupikeun mérek KIESELMANN salaku sarat konsumén. ...
    Maca deui

Kirim pesen anjeun ka kami:

Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami