Wilujeng sumping di situs web kami!

Pasar bir karajinan dina handapeun wabah sareng tindakan balas anu dicandak ku perusahaan urang

Ti saprak Januari taun ieu, wabah ieu parantos rongkah sareng balanja, bar, réstoran sareng tempat umum ditutup. Sajauh ieu, wabah ieu salami ampir satengah taun, anu nyababkeun turunna ékonomi global sareng sajumlah pangangguran; Salian ti pasar internasional anu sanés henteu optimis kusabab faktor internasional; Kalayan panyebaran wabah éta, seueur bar, réstoran, pabrik-pabrik karajinan, sareng sajabana parantos lirén operasi, sareng sajabana. Karugian langsung anu disababkeun ku industri bir karajinan henteu kaukur; ieu nyababkeun kanaékan dadakan tina penjualan pakakas bir karajinan. Dina raraga ngirangan pangaruh tina wabah éta, perusahaan kami parantos ngamutahirkeun sababaraha ukuran, sapertos kieu:

1. Ngaronjatkeun produk pikeun ningkatkeun kualitas pakakas bir sareng nilai tambah pakakas; insinyur urang nerapkeun sarat konsumén pikeun karajinan peralatan nyeduh, supados palanggan gaduh pangalaman anu langkung saé;

2. Ngatur deui halaman wéb sareng nunjukkeun produk pangsaéna ka konsumén;

3. Ngalatih insinyur saatos-jualan kami pikeun ngalayanan pelanggan anu langkung saé;

4. Ngurangan harga alat pikeun ngajual pangrojong langkung seueur nasabah pikeun ngamimitian usaha pabrik bir sacekapna, sareng ngirangan harga dumasar kana pamutahiran kualitas produk;

5. Ngaronjatkeun mékanisme internal perusahaan;

Mudah-mudahan urang janten langkung saé sareng ngalayanan langkung seueur palanggan;

Sacara médis, parantos kabuktosan yén nginum sacara moderat tiasa nyayogikeun kasihatan nyata dina awak manusa. Huaian ngirangan kolesterol, nguatkeun intél, sareng ngarangsang inspirasi. Upami Zhang déwasa anu parantos ngahontal umur nginum légal sareng resep mikaresep sagelas anggur Pinot Noir unggal wengi, Zhang kedah tiasa ngahargaan épék aneh tina nginum sedeng. Nanging, upami Zhang resep nginum alkohol, maka Zhang panginten henteu gaduh kasempetan nginum ogé. Hayu urang tingali manpaat manpaat sedeng dina awak manusa. Akademi Bir Asia Dumens.

Pangembangan kontinyu tina téknologi pembuatan bir modern nyayogikeun kamungkinan anu langkung ageung pikeun nyugemakeun macem-macem rasa konsumén sareng sarat anu teu sopan. Ayeuna, ku jero sareng ngembangkeun réformasi sareng pembukaan, bir gelap kalayan pesona umum gancang-gancang asup ka pasar nagara Chen Mou, sareng éta beuki janten trend pikeun jalma kabur dina kahirupan modéren.


Waktos Post: Sep-05-2020

Kirim pesen anjeun ka kami:

Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami