Wilujeng sumping di situs web kami!

Kumaha industri bir pulih? Tingali dina bar kamajuan nagara-nagara ieu

Bar sareng réstoran dibuka saterasna, ditambah ku pulihna ékonomi wengi sareng perekonomian booming jalanan, pasar bir domestik parantos nunjukkeun momentum anu hadé pikeun pamulihan. Janten, kumaha upami kolega asing? Pabrik bir karajinan AS anu pernah hariwang yén teu tiasa salamet, bar Éropa didukung ku voucher inuman, sareng sababaraha pabrik bir. Naha ayeuna henteu kunanaon?

 

Inggris: Bar bakal dibuka tanggal 4 Juli paling awal

Sekretaris Perdagangan Inggris Sharma nyatakeun yén bubuka bar sareng réstoran "paling awal" kedah ngantosan dugi ka 4 Juli. Hasilna, pub Inggris taun ayeuna bakal ditutup langkung ti jam bisnis.

Nanging, dina sababaraha minggu ka pengker, seueur bar di Inggris nawiskeun bir takeaway, anu dipikaresep pisan ku anu nginum. Sakitu seueur anu mikaresep bir parantos ngaraosan bir bir pangpayunna dina sababaraha bulan di jalan.

Bar di nagara Éropa anu sanés ogé ogé muka deui atanapi badé dibuka deui. Sateuacanna, seueur perusahaan bir ngadorong anu resep bir kanggo mésér voucher sateuacanna kanggo ngadukung bar anu ditutup samentawis. Ayeuna, nalika palang ieu tiasa dibuka deui, dugi ka 1 juta botol bir gratis atanapi bir prabayar ngantosan anu nginum sumping.

 

Australia: Padagang anggur nyuhunkeun moratorium kenaikan pajak alkohol

Numutkeun laporan média asing, pabrik bir, anggur sareng roh Australia, hotél sareng klub babarengan ngusulkeun ka pamaréntah féderal pikeun ngagantungkeun kenaikan pajak alkohol.

Brett Heffernan, kapala eksekutif Asosiasi Brewers Australia, yakin yén ayeuna sanés waktos kanggo naekeun pajak konsumsi. "Kanaékan pajak bir bakal janten pukulan deui pikeun palanggan sareng pamilik bar."

Numutkeun ka Perusahaan Minuman Alkohol Australia, penjualan minuman beralkohol di Australia murag parah kusabab pangaruh wabah mahkota énggal. Dina bulan April, penjualan bir turun 44% sataun-ka-taun, sareng penjualan turun 55% taun-taun. Dina Méi, penjualan bir turun 19% sataun-ka-taun, sareng penjualan turun 26% taun-taun.

 

Amérika Serikat: 80% pabrik karajinan nampi waragad PPP

Numutkeun ka survey anu pang anyarna ku American Brewers Association (BA) kana pangaruh wabah dina pabrik karajinan, langkung ti 80% pabrik karajinan nyarios yén aranjeunna nampi dana ngalangkungan Program Perlindungan Payroll (PPP), anu ngajantenkeun aranjeunna langkung percaya diri ngeunaan masa depan. kapercayaan.

Alesan sanés pikeun naékna optimisme nyaéta nagara-nagara Amérika Serikat parantos mimiti kabuka pikeun bisnis, sareng di kaseueuran nagara, pabrik bir didaptarkeun dina daptar operasi anu diidinan sateuacanna.

Tapi penjualan kaseueuran bir anu murag, sareng satengahna ragrag ku 50% atanapi langkung. Nyanghareupan tantangan-tantangan ieu, salian ti ngalamar pinjaman program jaminan upah, pabrik bir ogé ngirangan biaya sabisa-bisa.


Waktos Post: Sep-05-2020

Kirim pesen anjeun ka kami:

Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami