Wilujeng sumping di situs web kami!
  • 1000L 2vessel brewhouse, mash&lauter tank, kettle&whirlpool

    1000L 2vessel brewhouse, mash & tank lauter, ketel & pusaran air

    Ngaran produk: 1000L 2vessel brewhouse, mash & lauter tank, ketel & whirlpool Aplikasi: bir bar, brew pub, réstoran 2 Mash system & brewhouse Mash tank & lauter tank Boiling tank & tank whirlpool Tank cai panas (opsional) Mash / wort / pompa cai panas Motors Wort oxygenation device Operation platform Plat panas exchanger 1.Mash system: Pedaran 1000L Mash / Lauter tun The mashing tun / kettle didamel tina stainless steel atanapi tambaga. Éta ngagaduhan kapasitas anu sami ...
  • Three vessel brewhouse, mash, lauter tank, kettle&whirlpool

    Tilu brewhouse kapal, mash, tank lauter, ketel & pusaran air

    Sistem masash & brewhouse :
    Tangki masash, tank lauter
    Bak ngagolak & bak pusaran cai
    Tangki cai panas (opsional)
    Motong / wort / pompa cai panas Motors
    Alat oksigén wort
    Platform operasi
    Piring panukar panas
  • Brewhouse&Mash unit

    Unit Brewhouse & Mash

    Ngaran produk: 500L 2vessel brewhouse, mash & lauter tank, ketel & whirlpool Aplikasi: bir bar, brew pub, réstoran 2 Mash system & brewhouse Mash tank & lauter tank Boiling tank & tank whirlpool Tank cai panas (opsional) Mash / wort / pompa cai panas Motors Wort oxygenation device Operation platform Plat panas exchanger 1.Mash system: Pedaran Mash / Lauter tun The mashing tun / kettle didamel tina stainless steel atanapi tambaga. Éta ngagaduhan kapasitas anu sami sareng tu ...
  • 1000L Three vessel brewhouse, mash, lauter tank, kettle&whirlpool

    1000L Tilu brewhouse kapal, mash, tank lauter, ketel & pusaran air

    Ngaran produk: 1000L Tilu brewhouse kapal, mash, tank lauter, ketel & whirlpool Aplikasi: bir bar, pub brew, réstoran 1.1000L Brewhouse Deskripsi 1000L 3 Kapal Brewhouse Mash / Lauter Tun + Ketel Kulub + Whirlpool Tun Mash Tun + Lauter Tun + Boiler Kettle / Whirlpool Tun 2.Mashing system * Diwangun tina SUS 304; Cangkang luar disikat * 20% ~ 30% rohangan sirah * Isolasi: Wol batu * Kandel lapisan insulasi: 80mm * Kandel interior: 3mm, Kandel luar: 2mm * Pemanasan: Kukus, Élmu ...
  • 2000L four vessel brewhouse: mash, lauter tank, kettle, Whirlpool

    2000L opat kapal pabrik: mash, tank lauter, ketel, Whirlpool

    Sistem masash & brewhouse :
    Tangki masash, tank lauter
    Bak ngagolak, bak pusaran cai
    Tangki cai panas sareng bak cai tiis
    Motong / wort / pompa cai panas Motors
    Alat oksigén wort
    Platform operasi
    Piring panukar panas
  • 3000L four vessel brewhouse: mash, lauter tank, kettle, Whirlpool

    3000L opat kapal pabrik: mash, tank lauter, ketel, Whirlpool

    Sistem masash & brewhouse :
    Tangki masash, tank lauter
    Bak ngagolak, bak pusaran cai
    Tangki cai panas sareng bak cai tiis
    Motong / wort / pompa cai panas Motors
    Alat oksigén wort
    Platform operasi
    Piring panukar panas
  • 5000L four vessel brewhouse: mash, lauter tank, kettle, Whirlpool

    5000L opat kapal pabrik: mash, tank lauter, ketel, Whirlpool

    Sistem masash & brewhouse :
    Tangki masash, tank lauter
    Bak ngagolak, bak pusaran cai
    Tangki cai panas sareng bak cai tiis
    Motong / wort / pompa cai panas Motors
    Alat oksigén wort
    Platform operasi
    Piring panukar panas
  • 8000L four vessel brewhouse: mash, lauter tank, kettle, Whirlpool, Cooking tank(optional)

    8000L opat tempat pembuatan bir: mash, tank lauter, ketel, Whirlpool, Tangki masak (opsional)

    Nami produk: 8000L opat tempat pembuatan bir: mash, tank lauter, ketel, Whirlpool, Cooking tank (opsional) Aplikasi: Bir bir komérsial 2 sistem Mash & brewhouse Mash tank, tank lauter tank Boiling, tank whirlpoolCooking Cook (Opsional) Tangki cai panas sareng cai tiis tank Mash / wort / hot water pump Motors Wort oxygenation device Operation platform Plate heat exchanger 1.8000L Mash system Pedaran 4000L Tank masak (Opsional) Tangki masak didamel tina stainless steel atanapi kop ...
  • 1000L Steam Brewing system

    Sistem Pembuatan Uap 1000L

    Fungsi: Dina sistem panyedutan sadayana, aya dua bagian pikeun nganggo pemanasan uap, anu hiji mash tun, anu hiji nyaéta ketel.
  • 5000L Steam Brewing system

    5000L Sistem Brewing Uap

    Fungsi: Dina sistem panyedutan sadayana, aya dua bagian pikeun nganggo pemanasan uap, anu hiji mash tun, anu hiji nyaéta ketel.
  • 2000L Steam Brewing system

    2000L Sistem Brewing Uap

    Fungsi: Dina sistem panyedutan sadayana, aya dua bagian pikeun nganggo pemanasan uap, anu hiji mash tun, anu hiji nyaéta ketel.
  • 1500L Steam Brewing system

    Sistem Brewing uap 1500L

    Fungsi: Dina sistem panyedutan sadayana, aya dua bagian pikeun nganggo pemanasan uap, anu hiji mash tun, anu hiji nyaéta ketel.
123 Teras> >> Halaman 1/3