Wilujeng sumping di situs web kami!
  • Horizontal Bright Beer Tank

    Tangki Bir Caang Horisontal

    Nami produk: Tangki Bir Caang Horisontal Horisontal bak bir cerah, disebut ogé tank jasa, tank kanggo inuman anu direngsekeun, atanapi bak bir cerah BBT. Tangki palayanan kalayan insulasi PUR didinginkan nganggo cai atanapi glikol anu medar di jero duplikator (saluran anu aya dina jero jaket waja dobel). Tangki caang kedah dirékayasa janten tiis sareng nahan tekanan, sakapeung polah salaku BBT - Tangki panyimpenan bir, bak bir tekanan silindris tank baki bak bir cerah pikeun ...
  • Horizontal Beer Tank

    Tangki Bir Horisontal

    Tangki bir horisontal, disebatna ogé tank jasa, bak kanggo inuman anu parantos direngsekeun, atanapi bak bir cerah BBT. Tangki palayanan kalayan insulasi PUR didinginkan nganggo cai atanapi glikol anu medar di jero duplikator (saluran anu aya dina jero jaket waja dobel).