Wilujeng sumping di situs web kami!
  • 300L Electric Heating Brewing system

    300L Sistem pemanasan Listrik Brewing

    Nami Produk: Sistem Éléktrik Brewing Élmu kapasitas Kapasitas: 300-600L Fungsi: Dina sadaya sistem pembuatan bir, aya dua bagéan anu nganggo pemanasan Éléktrik, anu hiji nyaéta mash tun, anu hiji nyaéta ketel. Pemanasan listrik Mash Tun mangrupikeun kapal anu dianggo dina prosés mashing pikeun ngarobih pati dina séréal anu ditumbuk janten gula pikeun férméntasi. Ketuk / ketel mashing didamel tina waja stainless atanapi tambaga. Seuneu langsung Mash Tuns diisolasi pikeun ngajaga suhu anu tetep. Éta kalebet combustio seuneu langsung ...
  • 500L Electric Heating Brewing system

    500L Sistem pemanasan Listrik Brewing

    Nami Produk: Sistem Éléktrik Brewing Élmu kapasitas Kapasitas: 50-300L Fungsi: Dina sadaya sistem pembuatan bir, aya dua bagian pikeun nganggo pemanasan Listrik, anu hiji nyaéta mash tun, anu hiji nyaéta ketel. Pemanasan listrik Mash Tun mangrupikeun kapal anu dianggo dina prosés mashing pikeun ngarobih pati dina séréal anu ditumbuk janten gula pikeun férméntasi. Ketuk / ketel mashing didamel tina waja stainless atanapi tambaga. Seuneu langsung Mash Tuns diisolasi pikeun ngajaga suhu anu tetep. Éta kalebet pembakaran langsung seuneu ...
  • 1000L Electric Heating Brewing system

    1000L Sistem Éléktrik Élmu listrik

    Dina sistem pembuatan bir anu lengkep, aya dua bagéan anu nganggo pemanasan Listrik, anu hiji mash tun, anu hiji nyaéta ketel.
    Pemanasan listrik Mash Tun mangrupikeun kapal anu dianggo dina prosés mashing pikeun ngarobih pati dina séréal anu ditumbuk janten gula pikeun férméntasi. Ketuk / ketel mashing didamel tina waja stainless atanapi tambaga.
    Seuneu langsung Mash Tuns diisolasi pikeun ngajaga suhu anu tetep. Éta kalebet kamar pembakaran langsung seuneu, liang haseup sareng alat kaamanan.