Wilujeng sumping di situs web kami!
  • 1000L double head fermenter

    1000L sirah fermenter ganda

    Sirah ganda pikeun insulasi anu langkung saé
    Sadaya Konstruksi Baja stainless AISI-304
    Jaket & Insulated
    Jaket Pendinginan Dobel Zona Ganda
    Piring Puncak & 60 ° Handap Kerucut
    4 Suku stainless steel kalayan Pelabuhan Ningkatkeun
  • 500L Double Head Fermenter

    500L Ganda Fermenter Ganda

    Sirah ganda pikeun insulasi anu langkung saé
    Sadaya Konstruksi Baja stainless AISI-304
    Jaket & Insulated
    Jaket Pendinginan Dobel Zona Ganda
    Piring Puncak & 60 ° Handap Kerucut
    4 Suku stainless steel kalayan Pelabuhan Ningkatkeun
  • 2000L double head fermenter

    2000L sirah fermenter ganda

    Sirah ganda pikeun insulasi anu langkung saé
    Sadaya Konstruksi Baja stainless AISI-304
    Jaket & Insulated
    Jaket Pendinginan Dobel Zona Ganda
    Piring Puncak & 60 ° Handap Kerucut
    4 Suku stainless steel kalayan Pelabuhan Ningkatkeun