Wilujeng sumping di situs web kami!

Kontrol kualitas

Pamariksaan kualitas produk:

Parusahaan urang ngalaksanakeun kontrol kualitas sapanjang prosés produksi ti bahan baku pikeun kiriman peralatan pikeun mastikeun yén sadaya produk tiasa dikirimkeun ka konsumén gembleng

013
014
015
016

Pamariksaan prosés produksi alat

Tés polesan: las kasarna 0.4-0.6um; pickling passivation roughness 0.6-0.8um

Deteksi tekanan

Tekananna 3Bar, Jaga tekanan pikeun 24 jam pikeun mastikeun tanpa kabocoran tekanan.

017
018