Wilujeng sumping di situs web kami!
  • 1000L Copper Brewery

    1000L Tambaga Bir

    The mashing tun / ketel didamel tina stainless steel. Mash tun mangrupikeun kapal anu dianggo dina prosés mashing pikeun ngarobih pati dina séréal anu ditumbuk janten gula pikeun difermentasi.
  • 2000L Copper Brewery

    Pabrik Bir Tembaga 2000L

    The mashing tun / ketel didamel tina stainless steel. Mash tun mangrupikeun kapal anu dianggo dina prosés mashing pikeun ngarobih pati dina séréal anu ditumbuk janten gula pikeun difermentasi.
  • Copper Brewery

    Pabrik Bir

    The mashing tun / ketel didamel tina stainless steel. Mash tun mangrupikeun kapal anu dianggo dina prosés mashing pikeun ngarobih pati dina séréal anu ditumbuk janten gula pikeun difermentasi.