Wilujeng sumping di situs web kami!

Shandong OBeer Mesin Peralatan Co., Ltd.

Alamat

 No. 12111 Jingshi Road, Distrik Lixia, Kota Jinan, Shandong, Cina.

Telepon

+86 139 4819 9540 (Rusia)

+86 183 9686 9045 (Inggris)

Whatsapp

+86 139 4819 9540 (Rusia)

+86 183 9686 9045 (Inggris)

Hoyong damel sareng urang?

Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami