Wilujeng sumping di situs web kami!

Pabrik pembuatan bir sareng sertipikat ékspor

Sértipikasi

Bagéan 1:

Lisensi Bisnis: Lisensi Bisnis pikeun alat-alat pembuatan bir, bagéan pabrik sareng damel fasilitas sareng dagang. Mangrupikeun sertipikat légal pikeun bisnis ieu.

04-2

Bagéan 2: Sértipikasi Kualitas

Kalayan produksi anu hadé sareng manajemén kontrol kualitas, mesin Obeer parantos ngagaduhan sertipikat ISO 9001 sareng Éropa CE. Samentawis éta, urang ogé tiasa ngarancang panel kontrol ku UL standar USA sareng CSA standar Kanada.

Standarna nyayogikeun pitunjuk sareng alat pikeun perusahaan sareng organisasi anu hoyong mastikeun yén produk sareng jasa na sacara konsisten nyumponan sarat pelanggan, sareng kualitas éta ditingkatkeun sacara konsisten.

05
06-1