Wilujeng sumping di situs web kami!
  • 2000L Vertical Bright Beer Tank

    Tangkuban Bir Bright Bright nangtung

    Nami produk: 2000L Vertical Bright Beer Tank BBT, Bright Beer Tank, tank tekanan silinder, tank pelayan, tank penghawa akhir bir, tank panyimpenan bir - ieu mangrupikeun istilah anu paling umum, kalebet kelas anu sami tina kapal tekanan khusus anu dirancang pikeun nyiapkeun karbonat bir sateuacan botol na, dieusian kana tong atanapi wadah sanés. Bir karbonat anu dimurnikeun kadorong tina bak bir anu aya atanapi bak anu bentuke-kerucut kana baki panyimpenan tekanan dina tekanan ...
  • 5000L Vertical Bright Beer Tank

    5000L Vertical Bright Beer Tank

    Nami produk: 5000L Vertical Bright Beer Tank BBT, Bright Beer Tank, tank tekanan silinder, tank pelayan, tank penghawa akhir bir, tank panyimpenan bir - ieu mangrupikeun istilah anu paling umum, kalebet kelas anu sami tina kapal tekanan khusus anu dirancang pikeun nyiapkeun karbonat bir sateuacan botol na, dieusian kana tong atanapi wadah sanés. Bir karbonat anu dimurnikeun kadorong tina bak bir anu aya atanapi bak anu bentuke-kerucut kana baki panyimpenan tekanan dina tekanan ...
  • 8000L Vertical Bright Beer Tank

    8000L Vertical Bright Beer Tank

    Nami produk: 8000L Vertical Bright Beer Tank BBT, Bright Beer Tank, tank tekanan silinder, tank pelayan, tank penghawa akhir bir, tank panyimpenan bir - ieu mangrupikeun istilah anu paling umum, kalebet kelas anu sami tina kapal tekanan khusus anu dirancang pikeun nyiapkeun karbonat bir sateuacan botol na, dieusian kana tong atanapi wadah sanés. Bir karbonat anu dimurnikeun kadorong tina bak bir anu aya atanapi bak anu bentuke-kerucut kana baki panyimpenan tekanan dina tekanan ...
  • 20000L Vertical Bright Beer Tank

    20000L Vertical Bright Beer Tank

    Nami produk: 20000L Vertical Bright Beer Tank BBT, Bright Beer Tank, tank tekanan silinder, tank pelayan, tank penghawa akhir bir, tank panyimpenan bir - ieu mangrupikeun istilah anu paling umum, kalebet kelas anu sami tina kapal tekanan khusus anu dirancang pikeun nyiapkeun karbonat bir sateuacan botol na, dieusian kana tong atanapi wadah sanés. Bir karbonat anu dimurnikeun kadorong tina bak bir anu aya atanapi bak anu bentuke-kerucut kana baki panyimpenan tekanan dina tekanan ...
  • Horizontal Bright Beer Tank

    Tangki Bir Caang Horisontal

    Nami produk: Tangki Bir Caang Horisontal Horisontal bak bir cerah, disebut ogé tank jasa, tank kanggo inuman anu direngsekeun, atanapi bak bir cerah BBT. Tangki palayanan kalayan insulasi PUR didinginkan nganggo cai atanapi glikol anu medar di jero duplikator (saluran anu aya dina jero jaket waja dobel). Tangki caang kedah dirékayasa janten tiis sareng nahan tekanan, sakapeung polah salaku BBT - Tangki panyimpenan bir, bak bir tekanan silindris tank baki bak bir cerah pikeun ...
  • Horizontal Beer Tank

    Tangki Bir Horisontal

    Tangki bir horisontal, disebatna ogé tank jasa, bak kanggo inuman anu parantos direngsekeun, atanapi bak bir cerah BBT. Tangki palayanan kalayan insulasi PUR didinginkan nganggo cai atanapi glikol anu medar di jero duplikator (saluran anu aya dina jero jaket waja dobel).
  • Bright Beer System

    Sistem Bir Caang

    Nami produk: Vertical Bright Beer Tank BBT, Bright Beer Tank, tank tekanan silinder, tank bak, bak penyejuk akhir, bak panyimpenan bir - ieu mangrupikeun istilah anu paling umum, kalebet kelas anu sami tina kapal tekanan khusus anu dirancang pikeun nyiapkeun bir karbonat sateuacan botol na, dieusian kana tong atanapi wadah anu sanés. Bir karbonat anu dimurnikeun kadorong tina bak bir anu aya atanapi bak anu bentuke-kerucut kana baki panyimpenan tekanan dina tekanan dugi ka 3.0 bar ....
  • Single wall Bright beer tank

    Tunggal témbok Caang bir caang

    Tangki bir caang témbok biasana disimpen dina kulkas / kamar anu tiis pikeun ngajaga suhu pikeun AC. Janten témbok bir caang témbok tunggal henteu kedah nyambung sareng unit kontrol tapi ngan dilengkepan ku tolok tekanan, anu gampang dioperasikeun. Upami anjeun ngagaduhan ruang tiis dianggurkeun, tank bir caang témbok tunggal janten pilihan anu saé pikeun anjeun.