Wilujeng sumping di situs web kami!
  • Chiller and pipelines

    Chiller sareng pipa

    Pedaran Chiller: Chiller mangrupikeun mesin anu ngaluarkeun panas tina cairan ngalangkungan komprési uap, kulkas Adsorpsi, atanapi siklus penyejukan panyerepan. Cairan ieu teras tiasa medar ngalangkungan penukar panas kana peralatan anu tiis, atanapi aliran prosés anu sanés (sapertos hawa atanapi cai prosés). Salaku produk sampingan anu diperyogikeun, kulkas nyiptakeun panas limbah anu kedah béak dina suasana, atanapi pikeun efisiensi anu langkung ageung, dipulihkeun pikeun tujuan pemanasan. Pipa pendinginan glikol Ful ...
  • Cold liquor tank

    Tangkal minuman keras tiis

    Nami produk: Tangkal minuman keras Tiis minuman keras anu tiis mangrupikeun kapal panyangga sareng nyandak cai tiis anu bakal dianggo pikeun niiskeun wort anu pait turun ka lapangan suhu anu difermentasi saatos ngagolak. Desain standar bak cai tiis: 1. Volume anu épéktip: numutkeun kapasitas wort sareng jumlah fermenter. 2. Luhur liang, tampilan tingkat kaca. Elemen 3.SS pikeun cai tiis. 4. Bahan: SUS304. Kandel batin: 3mm, kandel luar: 2mm. Wol wol, kandelna: 80mm. 5. permukaan Batin: Asinan sareng ...
  • Glycol liquid tank

    Tangki cair glikol

    Nami produk: Tangki cair glikol Salajengna dina prosés nyaéta fermentasi. Wort aya dina fermentasi, ragi dipasang, sareng prosés fermentasi dimimitian. Ngagunakeun jaket pendingin dina férmér, glikol anu tiis ngamungkinkeun tukang nyieun bir pikeun ngajaga suhu fermentasi idéal salami prosés. Pikeun Bir Gaya Ale anu paling umum, seuseueurna panas fermentasi dihasilkeun gancang, nalika kami ngira-ngira beban pendinginan pikeun pabrik bir kami leres-leres ngitung beban panas nganggo asumsi ...