Wilujeng sumping di situs web kami!
  • Keg washer

    Keg washer

    Pasang tong

    → Air flushing (residual debit) [Air flushing valve, sewage valve]

    → Siraman cai bersih panas valve Katup cai bersih panas, klep kokotor】
  • Keg washer and filler

    Keg washer sareng pangeusi

    1. Controller anu tiasa diprogram sacara otomatis ngatur sadaya prosés, sareng sadaya parameter tiasa disaluyukeun ngalangkungan layar rampa.
    2. Layar rampa nampilkeun status damel.
    3. beberesih sareng ngeusian tiasa dilakukeun dina mesin ieu dina hiji waktos. Bagian utama pipa gas nyoko kana sambungan anu kaku, henteu aya kabocoran, umur panjang, cocog pikeun pelestarian bir
  • Keg filler

    Keg pangeusi

    Numutkeun ka kabutuhan kapasitas anjeun, maka kami tiasa nyayogikeun anjeun sirah tunggal sareng pangeusi sirah ganda.