Wilujeng sumping di situs web kami!
  • Bottle filling machine

    Mesin ngeusian botol

    Mesin ngeusian botol Kami tiasa nyayogikeun anjeun mesin ngeusian bir tina 100-500botol per jam, ogé anjeun tiasa milih sistem manual sareng semi-otomatis. Botol keusikan botol bir The Filling Systems nyayogikeun rupa-rupa otomatis & manual isobaric (counter-pressure) pembotolan bir sareng mesin pengalengan kalebet rinser semi-otomatis anu épisién, filler & capper / monoblocks seamer. Garis keusikan bir ieu ogé tiasa dianggo pikeun pembotolan rupa-rupa inuman anu masih hérang sareng ...
  • Beer Filling Machinery

    Mesin ngeusian Bir

    Sistem Keusikan nyayogikeun rupa-rupa otomatis & manual isobaric (counter-pressure) bir pembotolan sareng mesin pengalengan kalebet rinser semi-otomatis anu épisién, pangisi & capper / monoblocks seamer.