Wilujeng sumping di situs web kami!

Mesin ngeusian Bir

Pedaran pondok:

Sistem Keusikan nyayogikeun rupa-rupa otomatis & manual isobaric (counter-pressure) bir pembotolan sareng mesin pengalengan kalebet rinser semi-otomatis anu épisién, pangisi & capper / monoblocks seamer.


Detil Produk

Tanda Produk

Botol keusikan botol bir

Sistem Keusikan nyayogikeun rupa-rupa otomatis & manual isobaric (counter-pressure) bir pembotolan sareng mesin pengalengan kalebet rinser semi-otomatis anu épisién, pangisi & capper / monoblocks seamer.

Garis keusikan bir ieu ogé tiasa dianggo pikeun pembotolan rupa-rupa inuman anu masih hérang sareng masih sapertos cai, anggur, cider, kombucha, minuman ringan sareng minuman karbonat.

Garis keusikan urang tiasa nyayogikeun 1000BPH Line, 2000BPH Line, 3000BPH Line, 5000BPH Line, 6000BPH Line, 8000BPH Line numutkeun kapasitas brewery anjeun.

Fitur:

1. Ngagunakeun conveyor ngirim aksés sareng roda mindahkeun dina botol téknologi anu nyambung langsung; dibatalkeun sekrup sareng ranté conveyor, ieu ngamungkinkeun parobihan anu bentukna botol janten langkung gampang.

2. Pangiriman botol ngadopsi téknologi botol botol beuheung, bentukna bentuk botol teu kedah nyaluyukeun tingkat peralatan, ngan ukur parobihan anu aya hubunganana sareng pelat melengkung, bagian roda sareng nilon parantos cekap.

3. Klip mesin cuci botol stainless steel anu dirancang khusus nyaéta padet sareng awét, henteu aya hubungan sareng lokasi sekrup tina sungut botol pikeun nyingkahan polusi sekundér.

4. Kecepatan tinggi saimbang aliran tekanan klep ngeusian kisi, ngeusian gancang, ngeusian akurat sareng henteu cairan nyiduh kaluar.

5. Spiraling turunna nalika botol kaluaran, bentukna bentuk botol teu kedah nyaluyukeun jangkungna ranté conveyor.

Modél BCGF24-32-10
Kapasitas(B / H) (330ml, 500ml, 720ml), 1000-8000 Botol
Ukuran botol Beuheung: φ20-50mm;Jangkungna150-320mm
Keusikan ngeusian <+ 1MM
Tekanan hawa 0,4Mpa
Konsumsi udara (m⊃3; / mnt) 0.3
Kakuatan(kw) 3.5
Beurat(kg) Numutkeun ka mesin ngeusian
Diménsi(L * W * H)(mm) Numutkeun ka mesin ngeusian
3
1
2

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami

    Kategori produk