Wilujeng sumping di situs web kami!
  • Water Treatment System For Brewery

    Sistem Perawatan Cai Pikeun Pabrik Bir

    Cai di saluareun nagara ageung pisan sareng cai na bakal mangaruhan langsung kana rasa bir. Teu karasa, anu diwangun ku ion kalsium sareng magnesium kedah dipertimbangkeun. Seueur brewers resep cai ngandung sahenteuna 50 mg / l Kalsium, tapi seueur teuing tiasa ngarugikeun rasa kusabab éta nurunkeun pH mash. Nya kitu, saeutik Magnésium saé, tapi teuing tiasa nyiptakeun rasa pait. 10 dugi 25 mg / l tina mangan paling pikaresepeun.
  • Draught Beer Machine

    Draf Mesin Bir

    Draf bir, ogé dieja draf, nyaéta bir anu disajikeun tina kendi atanapi tong tinimbang tina botol atanapi kaléng. Bir draf anu disayogikeun tina tong bertekanan ogé dikenal salaku keg bir.
  • Beer Kegs

    Bir Kegs

    Ketok bir mangrupikeun klep, khususna keran, pikeun ngendalikeun ngaleupaskeun bir. Sedengkeun jinis keran anu sanés tiasa disebat keran, klep atanapi spigot, panggunaan keran pikeun bir ampir umum.
  • Beer Filtration System

    Sistem Filtrasi Bir

    Filtrasi bir ngaliwatan saringan bumi lilin diatomaceous mangrupikeun solusi paling umum tina saringan dina mikrobrewery sedeng sareng ukuran ageung.
  • Air compressor system

    Sistem kompresor hawa


    Salaku tambahan pikeun nyeuseuh tong sareng pembotolan / pengalengan, kompresor hawa ogé alat anu manpaat pikeun tugas-tugas sanés anu aya di lingkungan pabrik bir. Aerasi mangrupikeun prosés anu penting dina diseduh, anu ngalibatkeun nambihan oksigén kana ragi nalika fermentasi. Hawa dikomprés ogé dipaké pikeun listrik mesin nalika prosés klarifikasi.
  • Accessories and Auxiliary Machines

    Asesoris sareng Mesin Pembantu

    Garis pengalengan bir linier ieu dianggo kanggo ngeusian bir dina kaléng, rinser, filler sareng seamer anu dipisahkeun. Éta tiasa ngarengsekeun sadaya prosés sapertos nyeuseuh, ngeusian sareng ngégél.
  • Steam Generator

    Generator uap

    Uap Generator mangrupikeun sumber sampurna uap jenuh kualitas luhur pikeun mikro-breweries, brewpubs sareng sistem panyedutan uap anu langkung alit.
  • Malt Milling System

    Malt System panggilingan

    Sistem pengolahan malt kalebet mesin sareng alat-alat sanés anu diperyogikeun pikeun nyiapkeun sisikian malt sateuacan ngamimitian produksi wort di tempat pembuatan bir.
  • Hop Gun System

    Hop Gun System

    "Hopping garing", ogé disebut salaku "cold-hopping" dina bisnis, mangrupikeun prosedur anu ngalangkungan minyak atsiri anu berharga tina lupulin anu aya dina cangkéng dina bir. Hopping garing dilakukeun saatos prosés pembuatan bir di daérah anu tiis. Dina waktos ieu dina waktosna, bir parantos bérés tapi henteu acan asak pinuh.