Wilujeng sumping di situs web kami!

Shandong Obeer Machines Co., Ltd.

Visi Kami : Janten mitra bir pembuatan bir karajinan satia anjeun.

Shandong OBeer Mesin Peralatan Co., Ltd. nyaéta pabrik alat-alat pembuatan bir anu profesional. Perusahaan ngagabungkeun desain, R & D, produksi, penjualan, instalasi sareng komisioning, sareng komitmen pikeun janten supplier alat kelas munggaran. Produksi utama nyaéta: pabrik mikro, sistem homebrew, brewery pub sareng pabrik bir komersial, alat-alat anggur sareng alat-alat pendukung.

Obeer Company ngagaduhan panilitian sareng pamekaran téknis anu propésional, téknologi produksi anu luhung, alat produksi anu maju, sareng sistem jasa purna jual anu sampurna; Ku diajar prosés produksi bir anu béda-béda di dunya sareng ngararancang alat-alat pembuatan bir pikeun konsumén domestik sareng asing numutkeun sarat khusus konsumén.

Kami henteu ngan ngudag kualitas kaunggulan produk, tapi langkung seueur masalah anu didirikeun tina budaya perusahaan sareng sistem jasa, dikhususkeun pikeun nyetél citra perusahaan sareng mérek, nuturkeun konsép berkembang tina ngararancang spésialisasi, standarisasi produksi sareng diversifikasi manajemén, misi perusahaan kami nyaéta nyiptakeun nilai pikeun konsumén, taat mayar seueur perhatian ka kualitas produk, Kami narékahan pikeun nyayogikeun produk kualitas pangsaéna sareng jasa pangsaéna pikeun konsumén di bumi sareng luar negeri.

Kusabab perusahaan didirikeun taun 2016, kami parantos nyayogikeun perlengkapan pembuatan bir sareng hasil diékspor ka langkung ti 60 nagara sareng daérah kalebet Jérman, Rusia, Bélgia, Amérika Serikat, Kanada, Australia, Kazakhstan, Uzbékistan, Georgia, Koréa Kidul, Argentina, Brazil, Singapura sareng daérah sareng nagara sanés. Kusabab kualitas produk anu saé kami sareng saatos penjualan, éta parantos dikenal sareng dipuji ku konsumén!

Inovatif, Cekap, Hemat Énergi, sareng Ékonomis, kami mitra solusi global pikeun karajinan bir!