Wilujeng sumping di situs web kami!

Pabrik Bir

Pedaran pondok:

The mashing tun / ketel didamel tina stainless steel. Mash tun mangrupikeun kapal anu dianggo dina prosés mashing pikeun ngarobih pati dina séréal anu ditumbuk janten gula pikeun difermentasi.


Detil Produk

Tanda Produk

Ngaran produk: 500L Copper Brewery

Biasana urang nganggo tank luar tambaga, batinna masih aya bahan SS304 atanapi SS316 pikeun ngadamel bak nyeduh bir. 

1

Sistem 1.Mash

Katerangan

500L Mash tun

The mashing tun / ketel didamel tina stainless steel. Mash tun mangrupikeun kapal anu dianggo dina prosés mashing pikeun ngarobih pati dina séréal anu ditumbuk janten gula pikeun difermentasi.

500L Bak Lauter

Tuner lauter digunakeun pikeun nyaring sareng netelakeun cairan gula (disebat wort) tina campuran cai-malt anu dipanaskeun (disebat mash) anu asalna tina pengetukan. Éta ngagaduhan desain anu nganggo dasar palsu dina v-kawat stainless steel sareng pakakas raking anu ngagaduhan fungsi anu ngaganggu, ngagaru sareng mupus mupus artos. Ieu alat anu unik pisan sareng ngabantosan sabab saatos nyaring séréal anu dihasilkeun bakal dikaluarkeun tina lauter tun, ngahémat seueur waktos sareng énergi ti tukang bir. 

500L Ketel Rebus / Bungkus Whirlpool

Saatos ngumbah, bir wort dikulub kalayan hop (sareng perasa anu sanés upami dianggo) dina bak anu katelah ketel / puting pusaran air. Prosés ngagolak nyaéta dimana réaksi kimia sareng téknis lumangsung, kalebet sterilisasi tina wort pikeun ngaleungitkeun baktéri anu teu dihoyongkeun, ngaleupaskeun rasa hop, pait sareng sanyawa aroma ngaliwatan isomerisasi, ngeureunkeun prosés énzimatik, présipitasi protéin, sareng konsentrasi wort.

2,500L sistem Tembaga Mashing

*Permukaan luar: Tambaga, TH: 2mm;

Permukaan jero: SUS304, TH: 3mm Passivasi packling batin.

* 20% ~ 30% rohangan sirah

* Isolasi: wol batu

* Kandel lapisan insulasi: 80mm

* Kandelna jero: 3mm, Kandel luar: 2mm

* Pemanasan: Uap, Listrik atanapi langsung seuneu.

* Sistem agitasi mékanis sareng sistem raker: kontrol frékuénsi

* Top dipasang manway, kaca tingalian opsional

* Ngabersihan: 360°bola beberesih semprot Rotary

* Bawah lepat: Lantai V-Kawat Léngkah Kalebet dina Lauter Tun - ampir ngajamin aliran wort anu tetep

* Tingkat cair kalayan pipa sambungan skala

* Pipa outlet kondensat dina ketel

* Lampu lampu LED

* Thermowell pikeun suhu, Proyék Suhu PT100.

* Piring luhur, Sudut taper handap 140 °.

* Kombinasi kaamanan.

02

* Pelat Pelindung permukaan, pita digosok dina las.

* Panel layar toél sareng program PLC

* Kontrol semi otomatis atanapi otomatis nganggo klep buttlefly éléktronik atanapi pneumatik

* Platform pembuatan bir stainless steel & tangga terpadu atanapi tangga kalayan bantalan sampeu anu tiasa diatur pikeun leveling platform

* Kalayan sadaya katup sareng asesoris anu cocog.

Pilihan:

* Tangki cai panas sareng bak cai tiis pikeun opsional dina kombinasi khusus

* Wort Grant

Punten ngahubungi kanggo langkung jelasna !!

2

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami