Wilujeng sumping di situs web kami!

Unit Brewhouse & Mash

Pedaran pondok:


Detil Produk

Tanda Produk

Ngaran produk: 500L 2vessel brewhouse, mash & lauter tank, ketel & whirlpool

Aplikasi: bir bar, pub bru, réstoran

2 Sistem mash & tempat pembuatan bir Tangki masash & tank lauter
Bak ngagolak & bak pusaran cai
Tangki cai panas (opsional)
Motong / wort / pompa cai panas Motors
Alat oksigén wort
Platform operasi
Piring panukar panas

 

01

Sistem 1.Mash:

Katerangan

Mash / Lauter tun

Ketuk / ketel mashing didamel tina waja stainless atanapi tambaga.
Éta ngagaduhan kapasitas anu sami sareng tun masak sareng tiasa ogé didamel tina waja stainless steel atanapi tambaga. Éta ngagaduhan desain anu nganggo dasar palsu dina v-kawat stainless steel sareng pakakas raking anu ngagaduhan fungsi anu ngaganggu, ngagaru sareng mupus mupus artos. Ieu alat anu unik pisan sareng ngabantosan sabab saatos nyaring séréal anu dihasilkeun bakal dikaluarkeun tina lauter tun, ngahémat seueur waktos sareng énergi ti tukang bir. Salajengna mash / lauter tun tiasa dilengkepan aksésoris tambahan sapertos gelas paningal, jet CIP pikeun nyederhanakeun lautering.

Ketel Rebus / Bungkus Whirlpool

Saatos ngumbah, bir wort dikulub kalayan hop (sareng perasa anu sanés upami dianggo) dina bak anu katelah ketel / puting pusaran air. Prosés ngagolak nyaéta dimana réaksi kimia sareng téknis lumangsung, kalebet sterilisasi tina wort pikeun ngaleungitkeun baktéri anu teu dihoyongkeun, ngaleupaskeun rasa hop, pait sareng sanyawa aroma ngaliwatan isomerisasi, ngeureunkeun prosés énzimatik, présipitasi protéin, sareng konsentrasi wort.

Kapal Brewhouse

1) Masash / Lauter Tun + Rebus Ketel / Whirlpool Tun

2) Mash / Lauter Tun / Hot Liquor Tank Combined vessel + Kulub Kulub / Whirlpool Tun

3) Masash / Lauter Tun + Kulub Kulub / Whirlpool + Tangki Likur Panas

2. Sistem Masih:

* Diwangun tina SUS 304; Cangkang luar disikat

* 20% ~ 30% rohangan sirah

* Isolasi: wol batu

* Kandel lapisan insulasi: 80mm

* Kandelna jero: 3mm, Kandel luar: 2mm

* Pemanasan: Uap, Listrik atanapi langsung seuneu.

* Sistem agitasi mékanis sareng sistem raker: kontrol frékuénsi

* Top dipasang manway, kaca tingalian opsional

* Ngabersihan: 360°bola beberesih semprot Rotary

* Handap palsu: Lantai V-Kawat Léngkah Kalebet dina Mash / Lauter Tun - ampir-ampiran ngajamin aliran wort anu konsisten

* Tingkat cair kalayan pipa sambungan skala

* Pipa outlet kondensat dina ketel

* Lampu lampu LED

* Thermowell pikeun suhu, Proyék Suhu PT100.

* Piring luhur, Sudut taper handap 140 °.

* Kombinasi kaamanan.

02

* Pelat Pelindung permukaan, pita digosok dina las.

* Panel layar toél sareng program PLC

* Kontrol semi otomatis atanapi otomatis nganggo klep buttlefly éléktronik atanapi pneumatik

* Platform pembuatan bir stainless steel & tangga terpadu atanapi tangga kalayan bantalan sampeu anu tiasa diatur pikeun leveling platform

* Kalayan sadaya katup sareng asesoris anu cocog.

Punten ngahubungi kanggo langkung jelasna !!


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami