Wilujeng sumping di situs web kami!

Parabot Brewing Bir Komérsial

Pedaran pondok:

Bahan résistansi abrasi anu saé
Batin-Jaket (SUS304) kandel: 3.0mm
Kandel-Jaket ketebalan: 2.0mm
Kandel sirah segel: 3.0mm


Detil Produk

Tanda Produk

Ngaran produk: Sistem 3000L Bir

Aplikasi: Pabrik Bir, Pabrik Bir

1

sistem panggilingan malt

mesin ngagiling maltbisi grist

Flex auger

2

Sistem mastaka

Tangki masash, tank lauter
Bak ngagolak, bak pusaran caiTangki masak (Opsional)
Bak cai panas
Motong / wort / pompa cai panas Motors
Alat oksigén wort
Platform operasi
Piring panukar panas

3

Sistem fermentasi

Fermenters bir
Tanghi bir caang
Ragi nambihan bak
Asesoris, sapertos conto klep, tolok tekanan, klep kaamanan sareng sajabina

4

Sistem tiis

Tangki cai ésBak cai tiis
Hijian Refrigerating
Pompa cai és

5

Sistem beberesih CIP

tank disinféksi & tank alkali & pompa beberesih jsb.

6

Kontroller

Sistem kontrol: PLC otomatis sareng semi-otomatis, mérek elemen kalebet MCGS, Siemens sareng sajabina.
1

1. Unit Panggilingan Masal

Crusher rolling adjustable partikel 

Auger fléksibel atanapi waja pikeun langsung angkat sisikian giling pikeun mash tun

02

2. Sistem Masih:

Kami tiasa 4 kapal atanapi 5 kapal pabrik numutkeun sarat sareng prosés pembuatan bir anjeun.

03-1
04

Fitur utama:

1. Pabrik Bir 3000L:

1) .Métode pemanasan: uap,

2). Daur ulang cai panas & tiis pikeun ngahémat énergi,

3). Otomatis ngangkat agitator sareng sistem raker

4). Sistem agitator otomatis sareng sistem raker pikeun maksimal sareng nyéépkeun sisikian.

5). Merek terkenal pikeun pompa sareng alat uap.

6) .Pipa pipa teu ngagaduhan juru maot pikeun gampang dibersihkeun sareng diseduh.

7). Teruskeun produksi, 3-4batak per kali.

8). Sistem kontrol otomatis-otomatis atanapi pinuh pikeun opsional.

* Bahan résistansi abrasi anu saé

Batin-Jaket (SUS304) kandel: 3.0mm
Kandel-Jaket ketebalan: 2.0mm
Kandel sirah segel: 3.0mm

* Épék insulasi kualitas luhur

Kandel poliuretan: 80mm

* Éndah las sareng téknologi Polandia

Sadaya las panyalindungan gas argon. Poles presisi dugi ka Ra0.6µm.

* Téknologi anu kuat ngadukung

Nyayogikeun gambar unggal tank sareng ngagambar tata perenah sadaya proyék numutkeun kana bengkel pelanggan

* Komponén éléktronik mérek top sadunya

Salaku conto, kami nganggo Siemens PLC sareng layar toél, tombol Schneider of circuit breaker, klep éléktromagnétik Airtac sareng bagian pneumatik sanés, jst.

*Sistem pemanasan internal pikeun ningkatkeun intensitas ngagolak

3. Sistem férméntasi

04

Ciri Téknis:

Sadaya Konstruksi Baja stainless AISI-304

Jaket & Insulated

Jaket Pendinginan Dobel Zona Ganda

Piring Puncak & 60 ° Handap Kerucut

4 Suku stainless steel kalayan Pelabuhan Ningkatkeun

Spésifikasi:

Kamampuh damel: 300L, 6000L, 9000L

Diaméter Batin: Disaluyukeun

Insulasi PU: 60-100mm

Diaméter Luar: Disaluyukeun

Kandel: Batin Batin: 3 mm, Jaket Dimple: 1,5 mm, Cladding: 2 mm

Fermenter Ngawengku:

Top Manway atanapi Sisi Bayangan kirang Manway

Racking Port ku Tri-Clover Butterfly Valve

Pelabuhan Pelepasan sareng Tri-Clover Butterfly Valve

2 outlet Tri-Semanggi nganggo Klep Kupu-Kupu

CIP Panangan sareng Bola Semprot

Sampel Klep

Gauge tekanan

Klep Kasalametan

Thermowell 

4. Unit Pendingin

-Tangki cai glikol insulasi sareng bak cai tiis 

-Efisiensi chillers atanapi kulkas kalayan fryon pikeun nyayogikeun énergi tiis

Pompa sentrifugal sanitasi pikeun daur ulang cai glikol di antara bak sareng penukar panas

-Sakabéh pipa, pas, bahan insulasi dilebetkeun

05

Unit 5.CIP

-Material SS304, Kandel pikeun tank 2mm

-Kakuatan manaskeun pikeun Alkali Tank 2KW

Jumlah -Tank: 4 pcs: Tangki sterilisasi, Tangki Asam, tank minuman keras Alkali, sareng bak cai.

Kontrol -Separate pikeun unit CIP. 

01

6. Unit Kontrol

--PLC kalayan panel layar toél sareng sistem kontrol komputer Industrial

Kabinét ngadalikeun -Eléktrik kalayan suhu, dina-off ngadalikeun pikeun brewhouse

Kabinet ngadalikeun -Eléktrik kalayan suhu, dina-off ngadalikeun pikeun fermenter otomatis.

-Temperature controller, thermocouple, solenoid valves jsb anu kalebet

2
3

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami