Wilujeng sumping di situs web kami!

Alat-alat Bir Nano

Pedaran pondok:

Kaluaran / Bir: 3.5bbl
Bir / Minggu: 2 ~ 6
Kaluaran / Minggu: 24bbl-48bbl
Pasokan Listrik: 3fase / 380 (220, 415.440…) v / 50 (60) Hz
Fase Tunggal: / 220 (110, 240…) v / 50 (60) Hz
Sumber manaskeun: Listrik / Kukus


Detil Produk

Tanda Produk

Sistem panyedian 3.5bbl pikeun bir Pub & Bar & Restaurant

Numutkeun ka kabutuhan pelanggan, maka kami tiasa nyayogikeun anjeun sistem 3-5bbl brew sareng sistem kombinasi pikeun ngahemat tempat investasi sareng panyedutan anjeun.

3.5bbl Unit Bir

Mash tun, Lauter tun, Boiling Kettle, Whirlpool tun dina sababaraha kombinasi

Tangki cai panas sareng bak cai tiis pikeun opsional dina kombinasi khusus

Metoda infus atanapi decoction brewing dirancang persis

Baja stainless steel atanapi tambaga tambaga populér

Dua tahap atanapi exchanger panas panggung tunggal pikeun pendinginan wort

Platform kerja terintegrasi lengkep stainless steel

Saniter sareng efisiensi pompa wort

Sadaya piping sareng fittings

3.5BBL atanapi 7BBL Fermentasi Unit

Tangki fermentasi silinder kerucut standar stainless steel

Ukuran tunggal salaku tempat pembuatan bir biasa dianggo di réstoran

Kuantitas tanghi persis diitung ku siklus fermentasi pikeun sagala rupa bir

Sadaya liang, klep, tolok tekanan, fittings sareng sajabana dilebetkeun

Pangpentingna: Unit Filter Bir (opsional)

Di réstoran atanapi palang, bir sok disayogikeun salaku karajinan bir tanpa tapis

Kaluaran / Bir

3.5bbl

Brew / Minggu

2 ~ 6

Kaluaran / Minggu

24bbl-48bbl

Pasokan Listrik

3phase / 380 (220, 415.440…) v / 50 (60) Hz

Fase Tunggal

/ 220 (110, 240…) v / 50 (60) Hz

Sumber manaskeun

Listrik / Kukus

Nyuhungkeun Daérah  

> 20M2

Brewmaster

1

Catetan

1hl = 100liter; 1Gallon = 3.7854liter; 1Barrel (BBL) = 117Liter;

 

1 sistem panggilingan malt mesin ngagiling maltbisi grist
2 Sistem mastaka Tangki masash, tank lauter
Bak ngagolak, bak pusaran cai
Bak cai panas
Motong / wort / pompa cai panas Motors
Alat oksigén wort
Platform operasi
Piring panukar panas
3 Sistem fermentasi Fermenters bir
Tanghi bir caang
Ragi nambihan bak
Asesoris, sapertos conto klep, tolok tekanan, klep kaamanan sareng sajabina
4 Sistem tiis Tangki cai és
Hijian Refrigerating
Pompa cai és
5 Sistem beberesih CIP tank disinféksi & tank alkali & pompa beberesih jsb.
6 Kontroller Sistem kontrol, urang gaduh PLC otomatis sareng semi-otomatis, mérek elemen kalebet LG, Siemens sareng sajabina.
7 Mesin Keg Mesin Keg (mesin cuci tong sareng mesin pangeusi tong), mérek sistem kontrol nyaéta Siemens.

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami