Wilujeng sumping di situs web kami!

Sistem Fermentasi

Pedaran pondok:

Total volume: 28500L, 30% rohangan bébas; Volume épéktip: 20000L.
Sadaya AISI-304 Stainless Steel atanapi Konstruksi Tambaga
Jaket & Insulated
Jaket Pendinginan Dobel Zona Ganda
Piring Puncak & 60 ° Handap Kerucut
4 Suku stainless steel kalayan Pelabuhan Ningkatkeun


Detil Produk

Tanda Produk

Ngaran produk: 20000L fermenter kerucut

Fitur Utama

Sistem férméntasi

Ciri Téknis:

Total volume: 28500L, 30% rohangan bébas; Volume épéktip: 20000L.

Sadaya AISI-304 Stainless Steel atanapi Konstruksi Tambaga

Jaket & Insulated

Jaket Pendinginan Dobel Zona Ganda

Piring Puncak & 60 ° Handap Kerucut

4 Suku stainless steel kalayan Pelabuhan Ningkatkeun

Spésifikasi:

Kapasitas Gawe: 20000L

Diaméter Batin: Syarat.

Insulasi PU: 80-100mm

Diaméter Luar: Syarat.

Kandel: Batin Batin: 4 mm, Jaket Dimple: 1,5 mm, Cladding: 2 mm

Fermenter Ngawengku:

Top Manway atanapi Sisi Bayangan kirang Manway

Racking Port ku Tri-Clover Butterfly Valve

Pelabuhan Pelepasan sareng Tri-Clover Butterfly Valve

2 outlet Tri-Semanggi nganggo Klep Kupu-Kupu

CIP Panangan sareng Bola Semprot

Sampel Klep

Gauge tekanan

Klep Kasalametan

Thermowell 

01
02

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami