Wilujeng sumping di situs web kami!

Pabrik Bir

Pedaran pondok:

Batin-Jaket (SUS304) kandel: 3.0mm
Kandel-Jaket ketebalan: 2.0mm
Kandel sirah segel: 3.0mm


Detil Produk

Tanda Produk

Ngaran produk: 1000L mikro brewery

1 sistem panggilingan malt mesin ngagiling maltbisi gristFlex auger
2 Sistem mastaka Tangki masash, tank lauter
Bak ngagolak, bak pusaran cai
Bak cai panas
Motong / wort / pompa cai panas Motors
Alat oksigén wort
Platform operasi
Piring panukar panas
3 Sistem fermentasi Fermenters bir
Tanghi bir caang
Ragi nambihan bak
Asesoris, sapertos conto klep, tolok tekanan, klep kaamanan sareng sajabina
4 Sistem tiis Tangki cai és
Hijian Refrigerating
Pompa cai és
5 Sistem beberesih CIP tank disinféksi & tank alkali & pompa beberesih jsb.
6 Kontroller Sistem kontrol: PLC otomatis sareng semi-otomatis, mérek elemen kalebet MCGS, Siemens sareng sajabina.
01

1. Unit Panggilingan Masal

Crusher rolling adjustable partikel 

Auger fléksibel atanapi waja pikeun langsung angkat sisikian giling pikeun mash tun

02

2. Sistem Masih:

Urang tiasa nyayogikeun 2 bejana, 3 kapal sareng 4 kapal pabrik numutkeun sarat sareng prosés pembuatan bir anjeun. 

03
04-1

Fitur utama:

1. Pabrik Bir 1000 L:

1). Metode pemanasan: uap, seuneu langsung, listrik.

2). Daur mulang cai panas pikeun ngahémat énergi,

3). Sistem raker Semi-Otomatis pikeun sisikian.

4). Merk terkenal pikeun pompa sareng alat uap.

5). Pipa masash teu ngagaduhan sudut maot pikeun gampang dibersihkeun sareng diseduh.

* Bahan résistansi abrasi anu saé

Batin-Jaket (SUS304) kandel: 3.0mm

Kandel-Jaket ketebalan: 2.0mm

Kandel sirah segel: 3.0mm

* Épék insulasi kualitas luhur

Kandel poliuretan: 80mm

* Éndah las sareng téknologi Polandia

Sadaya las panyalindungan gas argon. Poles presisi dugi ka Ra0.6µm.

* Téknologi anu kuat ngadukung

Nyayogikeun gambar unggal tank sareng ngagambar tata perenah sadaya proyék numutkeun sareng

bengkel palanggan

* Komponén éléktronik mérek top sadunya

Salaku conto, kami nganggo Siemens PLC sareng layar toél, tombol Schneider of circuit breaker, klep éléktromagnétik Airtac sareng bagian pneumatik sanés, jst.

3. Sistem férméntasi

Ciri Téknis:

Sadaya Konstruksi Baja stainless AISI-304

Jaket & Insulated

Jaket Pendinginan Dobel Zona Ganda

Piring Puncak & 60 ° Handap Kerucut

4 Suku stainless steel kalayan Pelabuhan Ningkatkeun

Spésifikasi:

Kapasitas Gawe: 1000L atanapi 2000L

Diaméter Batin: 1100mm * 2600mm

Insulasi PU: 60-100mm

Diaméter Luar: 1260mm * 2600mm

Kandel: Batin Batin: 3 mm, Jaket Dimple: 1,5 mm, Cladding: 2 mm

Fermenter Ngawengku:

Top Manway atanapi Sisi Bayangan kirang Manway

Racking Port ku Tri-Clover Butterfly Valve

Pelabuhan Pelepasan sareng Tri-Clover Butterfly Valve

2 outlet Tri-Semanggi nganggo Klep Kupu-Kupu

CIP Panangan sareng Bola Semprot

Sampel Klep

Gauge tekanan

Klep Kasalametan

Thermowell

4. Unit Pendingin

-Insulated tank cai glikol nganggo atanapi henteu nganggo koil tambaga kanggo glikol cair nyepeng sareng pergaulan

-Efisiensi chillers atanapi kulkas kalayan fryon pikeun nyayogikeun énergi tiis

Pompa sentrifugal sanitasi pikeun daur ulang cai glikol di antara bak sareng penukar panas

-Sakabéh pipa, pas, bahan insulasi dilebetkeun

05

Unit 5.CIP

-Material SS304, Kandel pikeun tank 2mm

-Kakuatan manaskeun pikeun Alkali Tank 2KW

-Tank jumlah 2 pcs: Tangki sterilisasi sareng tank minuman keras Alkali.

Kontrol -Separate pikeun unit CIP. 

06

6. Unit Kontrol

Kabinét ngadalikeun -Eléktrik kalayan suhu, dina-off ngadalikeun pikeun brewhouse

Kabinet ngadalikeun -Eléktrik kalayan suhu, dina-off ngadalikeun pikeun fermenter otomatis.

-Temperature controller, thermocouple, solenoid valves jsb anu kalebet

-PLC kalayan panel layar toél pikeun pamundut khusus

07

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami