Wilujeng sumping di situs web kami!

PRODUK

TENTANG KAMI

PROFIL PERUSAHAAN

    CG_`DKNO1D2[XCNXO(NF]$Q

Shandong OBeer Mesin Peralatan Co., Ltd. nyaéta pabrik alat-alat pembuatan bir anu profesional. Perusahaan ngagabungkeun desain, R & D, produksi, penjualan, instalasi sareng komisioning, sareng komitmen pikeun janten supplier alat kelas munggaran. Produksi utama nyaéta: pabrik mikro, sistem homebrew, brewery pub sareng pabrik bir komersial, alat-alat anggur sareng alat-alat pendukung.

Obeer Company ngagaduhan panilitian sareng pamekaran téknis anu propésional, téknologi produksi anu luhung, alat produksi anu maju, sareng sistem jasa purna jual anu sampurna ...

BERITA

1

Shandong OBeer Mesin Peralatan Co., Ltd. nyaéta pabrik alat-alat pembuatan bir anu profesional. Perusahaan ngagabungkeun desain, R & D, produksi, penjualan, instalasi sareng komisioning, sareng komitmen pikeun janten supplier alat kelas munggaran. Produksi utama nyaéta: pabrik mikro, sistem homebrew, brewery pub sareng pabrik bir komersial, alat-alat anggur sareng alat-alat pendukung.

How has the beer industry recovered? Look at the progress bars of these countries
Kumaha industri bir pulih? Neuteup...
The craft beer market under the epidemic and the countermeasures taken by our company
Pasar bir karajinan handapeun épid ...